Edzések

Legnépszerűbb edzéstípusok

Mik közül
választhatsz?

Legnépszerűbb edzéstípusok

A prémium kategóriás LifeFitness és Technogym gépeknek, és az egyéb edző felszereléseknek köszönhetően termünkben számos mozgásforma kipróbálásra van lehetőséged. Nincsenek csoportos óráink! Az alábbi edzés típusokat szemelyi edzések keretében lehet igénybe venni!
CrossTraining
HardCore
Spartan tréning
Funkcionális tréning
TRX edzés
Találd meg a legjobb mozgásformát
Synergym-fitneszterem-edzoterem-edzes-tipusok
CrossTraining
Hardcore
Spartan tréning
Funkcionális tréning
TRX edzés
Találd meg a legjobb mozgásformát

Crosstraining

A CrossTraining egy olyan edzés módszer melyben több sportág mozgásanyagát felhasználva a lehető legtöbb kondícionális képességet fejlesztjük egyszerre, illetve felváltva. Ezen képességek a következők: erő, gyorsaság, koordináció, állóképesség, hajlékonyság. A különböző mozgásformák mixelésével igen hatékony edzéshatást tudunk elérni ezen képességek fejlesztésében. Az edzések jelentős része saját súllyal végzett gyakorlatokból épül fel de emellett kézi súlyzókat, gumikötelet, ugrálókötelet stb. is használunk. Legyen egyszerű köredzés vagy páros gyakorlat, a fejlődés nem marad el! Mivel a tréningek összetettségben, terjedelemben és nehézségben különbözőek, ezért minden ember számára alkalmazható. Szabadidő sportolótól az élsportolóig, mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb edzésmódszert benne.

TRX edzés

A TRX az amerikai haditengerészet elit csapatától indult útjára, akik minden lehetőséget és pillanatot megragadtak, hogy testük és fittségi állapotuk csúcsformában tartsák.

TRX edzés előnyei: sokoldalú terhelés, egyszerre fejlődik az erő és az állóképesség, nagy intenzitás, fokozott kalória égetés, funkcionális tréning, összetett mozgások, sok izom dolgozik egyszerre, erősödnek az izületi szalagok, csökken a testzsír és nő az izom százalék.

Funkcionális tréning

A funkcionális edzés az egész testet veszi célba. Célja, hogy az egyén állapotától függően minél több izomcsoportot vonjon be a munkába, mindezek mellett erősítse az inakat, így védje az ízületeket. A gyakorlatok javarészt több ízületben hoznak létre mozgást, ezek lehetnek saját súllyal és súllyal végzettek. Cél továbbá az is, hogy az erő fejlesztésével egy ütemben az állóképesség is fejlődjön. A folyamatos motivációt az edzések kiszámíthatatlanságából eredő változatosság és az edzésprotokollok formájában megjelenő új kihívások biztosítják. A módszer a folyamatos, lassabb fejlődést helyezi előtérbe a gyakorlatok helyes végrehajtásával így elkerülhetőek a sérülések, kimerülések és a motiváció vesztés. A módszer természetesen alkalmas alakformálásra is, mivel az edzések során az egész testet igénybe vevő összetett gyakorlatok jóval több kalóriát igényelnek, mint az aerobic vagy testépítő gyakorlatok.

HardCore

A HardCore olyan edzés típus, amely több rendszer elemeit ötvözi magában. Trx, Cross, Kettlebell, saját testsúlyos és páros gyakorlatok kerülnek elő az óra során, melyek által igen magas lesz az utólagos zsírégető hatás, ami kitart akár 24 órán keresztül is. A 60 perces edzés célja, hogy fejlődjön a külalak, csökkenjen a testzsírszázalék, javuljon az erő-állóképesség.

Spartan tréning

A Spartan edzés egy funkcionálisan rendkívül összetett és hatékony edzésmódszer, melynek alapja az intenzív rövid és állandó változó edzésingerek biztosítása. Ez az edzésforma nagyon széles eszközkészlettel zajlik és fő célja az erő-állóképesség fejlesztés és a robbanékonyság fejlesztés.

Személyi edzők

A különböző edzések kipróbálásában edzői csapatunk segít neked.

Kardió gépek

Kardió edzéseidet kiváló minőségű Life Fitness gépeken végezheted.

Erősítő gépek

Az erősítő edzésekhez Technogym gépek állnak a rendelkezésedre.

Kiegészítők

Funkcionális edzéseidben prémium kiegészítő eszközeink segítenek.

Személyi edzőink

Segítünk elérni a céljaid
Ha úgy érzed, hogy segítségre van szükséged az edzéshez, böngészd át az edzői csapatunkat és vedd fel a kapcsolatot a számodra legszimpatikusabb edzővel.